Economii la incalzire

DiEnergy Heat

Datorită costurilor tot mai ridicate pentru soluțiile de încalzire ale locuințelor, spațiilor de birouri sau ale spațiilor cu alte destinații, reducerea prețurilor pentru cheltuielile legate de încălzire a devenit pentru noi toți o prioritate.
Încălzirea locuințelor cu sisteme de încălzire pe bază de film-carbon radiant cu infraroșu este avantajoasă și din punctul de vedere al economiilor la facturile de încălzire, dar și la facturile de instalare inițiale ale sistemelor de încălzire.
Luând în calcul un sistem clasic de încălzire pe gaz cu centrală termică și calorifere încălzite pe bază de apă caldă, pentru o proprietate privată având o suprafață locuibiliă de 100 mp, costurile inițiale de instalare ( incluzând proiecte de gaz, instalații, manoperă etc. ) ajung aproximativ în jurul sumei de 3000–3500 de euro.
În cazul sistemelor de încălzire radiante, pentru a asigura același confort termic la aceeași casă  cu 100 mp locuibili, costurile de instalare incluzând proiecte, instalații și manoperă nu vor depăși 1000  de euro. De asemenea veți fi scutiți de lungile și desele drumuri pentru avize, proiecte suplimentare pentru gaz și vă veți bucura de același confort termic ca și în cazul instalației de încalzire cu gaz.
Datorită consumului redus de energie electrică (circa 110 W/ml), costurile efective pentru energia electrică ce se va consuma într-o lună de iarnă vor ajunge efectiv în jurul valorii de 400–600 ron, în functie de temperatura exterioară, gradul de izolare al casei, tipul de abonament contractat de la Enel-Energie (indicat abonamentul CTP de tip Monom ), sumă comparabilă cu costurile gazului consumat în cazul încălzirii clasice cu gaz.
De asemenea, comparând sistemele de încălzire DienergyHeat, pe bază de filme radiante cu infraroșu, cu alte siteme de încalzire pe baza de energie electrică, (centrale electrice, radiatoare pe bază de rezistență) costurile cheltuielilor necesare încălzirii vor fi reduse cu până la 65%.

Postari recente